Florida, Bradenton, 34203, 6702 Stone River rd

Családi ház a Tara Golfklubban

Prix
300 000 $
Taille
210 m2
Zone
750 m2
Chambres
2
Salles de bain
2
Nombre d'étages
1
Contact
Agence immobilière Iris
Pihenj a saját fűtött medencédben kilátással a tóra és a golfpályára.

Nagyon nyugodt lakóközösség és nem kötelező a tagsági kártya a golfklubban. A szobákon kívül egy nagy helység (DEN), ami akár irodának, akár vendégszobának is alkalmas.

A konyhában tömör fa szekrények, rozsdamentes acélból készült készülékek és étkezősarok található. Kényelmes tusoló és kádas tusoló is található a fürdőszobákban. A cseréptető 2010-ben került cserére, és a klímaberendezés is kiváló állapotban van, mely 2015-ben került beépítésre. 2019-ben a tűzoltó berendezés (spinkler) és a vízmelegítő került cserére. 2008/2009-ben a medencét újították fel és új burkolatot kapott a terasz is.

A garázsban nagyon sok rakodófelület került kialakításra. Amennyiben a tulajdonos megváltja az éves golfpálya tagsági kártyát, játszhat a pályán és igénybe veheti az elegáns Country Clubot, amennyiben mégsem tart rá igényt, akkor csak is használhatóak a teniszpályákat, a sok fűtött közösségi medencét, a gőzfőrdő, az edzőtermet és a jakuzzit. Azonban amennyiben valaki szeret golfozni érdemes kiváltani az éves tagsági kártyát, mellyel jelentős kedvezménnyel vehető igénybe a pálya, valamint mivel átmenetileg átruházható a tagság joga, ezért az ingatlan rövid távú kiadása esetén ideális lehet olyan szállóvendégek számára, akik rajonganak ezért a sportért és ezen okból bérelnék ki az ingatlant.

Tara lakópark központi elhelyezkedésű, a University Center közelében, éttermekkel, üzletekkel és a Benderson Evezőparkkal. Kevesebb, mint 30 perc alatt elérhető Sarasota belvárosa, valamint Anna Maria-sziget és a Siesta Key strandjai. A legtöbb bútor külön megállapodás szerint szintén eladó.

Propriétés Iris

Debrecen, Simonyi út - Spacious flat in the Big Forest

76 m2 appartement a louer
220 000 Ft

Debrecen, Derék utca - Studio flat for long term rent

31 m2 appartement a louer
140 000 Ft

Debrecen, Nagyerdei körút - Spacious flat close to Uni

60 m2 appartement a louer
180 000 Ft

Debrecen, Cívis utca

54 m2 appartement a louer
195 000 Ft